Over ons

Soul Care Foundation is een initiatief van Jan Willem Kirpestein en Koert van der Scheer.

Jan Willem (www.jwkirpestein.org)  is dominee, coach en bestuursadviseur.

Bijna twintig jaar lang is hij gemeente-predikant geweest in de PKN. Hij kwam erachter dat de behoefte aan spiritueel leven zich niet beperkt tot de kerk en het privéleven van mensen. In 2000 kwam hij in aanraking met het internationale bedrijfsleven en richtte zijn eigen bedrijf op Spirit, Heart & Mind Corpus voor cultuur, strategie en leiderschapsontwikkeling.

Verbinden vanuit een bevrijd geweten met jezelf, met anderen, met je omgeving, je verleden, heden en toekomst is een thema dat hem al vele jaren bezighoudt.

Koert  is als managing director verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van vertaalbureau Textcase. Met  projectmanagers en een team van meer dan honderd taalprofessionals wereldwijd, is hij steeds op zoek naar vernieuwende oplossingen, betere kwaliteit en profilering van Textcase als dé partner voor internationale communicatie.

Hij werkte in verschillende uitgeverijen, waaronder Boom uitgevers in Amsterdam en Sdu uitgevers. Hij studeerde in Utrecht  theologie en filosofie.

2 thoughts on “Over ons

 1. Fons Driessen

  Met veel plezier heb ik gisteren de boeken van Jan Willem en Herma in ontvangst mogen nemen.
  Kan ik mijn dank in geld omzetten? Wat is jullie IBAN nr?

   
  Reply
  1. Koert

   Beste Fons, dank je wel voor je enthousiaste reactie. De toespraak van Jan Willem en een paar foto’s staan nu online. Giften zijn welkom op het bankrekeningnummer van de Stichting Soul Care Foundation te Utrecht: NL04ABNA0589683373. Hartelijke groet, Koert van der Scheer

    
   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>